mercadoacuaristica.com

Esküvő Monszun Idején Teljes Film

Bmw E90 Szerelési Kézikönyv Pdf

Az új csúszólemez készlet telepítése 1 lépés • Biztonságosan emelje fel és támassza alá a járművet. A jobb hozzáférés érdekében javasoljuk az első kerekek eltávolítását. • Távolítsa el a középső szigetelőpanelt és az alsó sárvédő béléseket ( 1. lépés fotó). 2 lépés • Távolítsa el a csatornákat az összes sárvédőből (LH látható a 2. lépés fotó). 3 lépés Távolítsa el a beömlőcsatornákat az első lökhárító burkolatáról (LH a 3. lépés fotó). - Ehhez a lépéshez jól használható egy hosszú Phillips fejű csavarhúzó. RH alsó sárvédő bélés, Center OEM szigetelő panel (nem látható), LH alsó sárvédő bélés, JÁRMŰ ELSŐ A JÁRMŰ ELSŐJE Az új csúszólemez készlet telepítése 4 lépés • Határozza meg az egyes támasztókarok rögzítési furatait (az LH látható a 4. lépés fotó alább). 5 lépés Távolítsa el a műanyag bilincseket a rögzítő furatokból (LH a 5. lépés fotó alább). - Ehhez a lépéshez jól használható egy kis válogatós vagy laposfejű csavarhúzó. Szerelési lyukak Húzza ki ezeket a klipeket Az új csúszólemez készlet telepítése 6 lépés • Készítse elő a rögzítő furatokat egy 10 mm-es (vagy 25/64 ") fúróval ( #1).

Gratis

bmw e90 szerelési kézikönyv pdf pro

RENAULT MEGANE SZERVÍZKÖNYV - SZERELÉSI ÉS JAVÍTÁS - Jelenlegi ára: 1 800 Ft RENAULT MEGANE SZERVÍZKÖNYV - SZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI KÉZIKÖNYV RÉSZLETES MAGYAR NYELVŰ LEÍRÁS CD-ÉN, PDF FORMÁTUMBA.

bmw e90 szerelési kézikönyv pdf free

- Kattintson egy 10 mm-es fúrófejre az oldalunkon ITT. - Fúrás után feltétlenül vigyen fel festéket a furatra a korrózió elkerülése érdekében. • Igazítsa a szegecsanya szerszámtestének ajkát a szegecsanya karimás oldalához ( #2). • Vezesse át a csavart kézzel a szerszámtesten és a csavaranyába, amíg teljesen be nem illeszkedik ( #3). • Helyezze be az anyát a rögzítő furatba, ügyelve arra, hogy teljesen be legyen illesztve ( #4). • Miközben a szerszámtestet csavarkulccsal álló helyzetben tartja, forgassa el a csavart az óramutató járásával megegyező irányba, hogy kibővítse a szegecsanyát ( #5). • Nyomatékkal csavarja meg a csavart 15 Nm-re (11 Ft-lbs), majd távolítsa el a csavart és a szerszámot a csavaranyáról ( #6). • Ismételje meg ezt az eljárást a másik három csavaranya rögzítéséhez. Ajk a szerszámtesten, Csavar, 10 mm-es (vagy 25/64 ″) fúrófej, Riv-anya, Riv-anya szerszámtest, Tartsa a szerszámot álló helyzetben, Forgassa a csavart az óramutató járásával megegyező irányba, Nyomaték csavarja 15 Nm-re (11 Ft-lbs), Távolítsa el a csavar és szerszám Az új csúszólemez készlet telepítése 7 lépés A mellékelt M6 csavarok (nyilak) segítségével szerelje fel mindkét támasztókeretet a járműre.

Gondolják, hogy akinek bmw-je azokról jobban le lehet húzni a zsét Szia! Én feltöltöttem (mert akartam segíteni), kaptad a letöltő linket, közben emlékeztettek a Marótis esetre, mivel nem voltál elég gyors (kb 3/4 órád lett volna a letöltésre), töröltem a doksit, így már nem tudtad letölteni. Láttam, azt is később, hogy nagyon új tag vagy a fórumon, megértheted, nem tudunk Rólad semmit, nem akartam kockáztatni. Bocsánat ezért, ezt meg kell értened. bye:hil (én ezt sem írtam volna le... ) én fent hagytam volna neki az Emmanuelle-t, tanulhatott volna belőle lehet. vagy ez is a "maruti" kiadó tulajdona?

  1. Szabó éva szeretettel és szigorral
  2. Bmw e90 szerelési kézikönyv pdf 3
  3. Jbl xtreme vízálló bluetooth hangszóró fekete
  4. Turner BMW E46 Non-M csúszótányér szerelési útmutató - Kézikönyvek +
  5. Songtext von Edda művek - Elhagyom a várost (EDDA blues) Lyrics
  6. Bmw e90 szerelési kézikönyv pdf 2016
  7. Bmw e90 szerelési kézikönyv pdf na