mercadoacuaristica.com

Esküvő Monszun Idején Teljes Film

Shiatsu Nyak És Hátmasszírozó Párna, Shiatsu Parna 2021 Július Ajánlatok | Árgép Ár-Összehasonlítás

kiszállítás 3 napon belül 27. 900 Ft (-39%) 16. 990 Ft kiszállítás 4 napon belül kiszállítás 11 napon belül kiszállítás 5 napon belül kiszállítás 8 napon belül 18. 890 Ft (-20%) 15. 110 Ft 24. 900 Ft (-23%) 18. 990 Ft 17. 990 Ft (-50%) 8. 990 Ft raktáron Forgalmazza COLOROSO SRL 60. 468 Ft (-41%) 35. 700 Ft 59. 900 Ft (-16%) 49. 900 Ft 60. 334 Ft (-40%) 70. 620 Ft (-32%) 47. 600 Ft Navigációs előzményeim

Stormred Shiatsu Neck & Back Massager Pillow - Masszázs párna | Alza.hu

Előnyök: 14 napos visszaküldési jog Kiszállítás 3 napon belül Mások a következőket is megnézték Részletek Általános jellemzők Testrész Test Wellness készülék típusa Párna Típus Mechanikus Használat Otthoni használat Ajánlott Masszázs Meghajtó típusa Elektromos stimuláció Anyag Szövet | Mûanyag Funkciók Adapter autó szivargyújtóhoz Szín Barna Csomag tartalma 1 X Autós szivargyújtó töltő 1 x nyakmasszázs párna 1 db Hálózati kábel Maximális támogatott súly 100 kg Műszaki sajátosságok Tápfeszültség 240 V Sebesség fokozatok 1 Programok száma Méretek Hosszúság 31 cm Szélesség 18 cm Magasság 8. 5 cm Kábel hossza 140 cm Súly 1 kg Gyártó: Shoppy törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Shiatsu nyak- és hátmasszírozó párna | Lealkudtuk

Szállítási idő: 1-2 nap Ft 12 990 + 1 289 szállítási díj* Shiatsu masszírozó párna Exkluzív shiatsu masszázsélmény intenzív hőterápiával. A Vivamax derékmasszírozó készülék shiatsu masszázst hőterápiával ötvözve szolgálja az Ön kényelmét, testi-lelki felfrissülését és ellazulását! A shiatsu japán eredetű terápiá Ft 13 600 + 799, - szállítási díj* Exkluzív shiatsu masszázsélmény intenzív hőterápiával A Vivamax derékmasszírozó készülék shiatsu masszázst hőterápiával ötvözve szolgálja az Ön kényelmét, testi-lelki felfrissülését és ellazulását! A shiatsu japán eredetű terápiás masszázs, a test bizonyo Ft 13 690 + 1490, - szállítási díj* Shiatsu masszírozó párna A Vivamax derékmasszírozó készülék shiatsu masszázst hőterápiával ötvözve szolgálja az Ön kényelmét, testi-lelki felfrissülését és ellazulását! A shiatsu japán eredetű t Ft 13 710 + 1 090 szállítási díj* Tulajdonságok:Exkluzív shiatsu masszázsélmény intenzív hőterápiával! A Vivamax derékmasszírozó készülék shiatsu masszázst hőterápiával ötvözve szolgálja az Ön kényelmét, testi-lelki felfrissülését és ellazulását!

Shiatsu nyak és hátmasszírozó perna model

Shiatsu masszázs párna 4 forgófejjel MM2088 - Anyaga: műanyag, szövet - Használhatja: nyak, hát, derék, láb, fenék maszírozására - Mechanikus - AC adapter: 100-240 V, 50-60 Hz (input), DC 12V 2A (output) - DC bemeneti feszültség: 12 V - AC be Ft 5 490 + 990 szállítási díj* Shiatsu nyak- és hátmasszírozó párna A 2 az 1-ben masszázspárna a tradicionális masszázs nyomástechnikáját és a hőterápia előnyeit ötvözi, ezáltal: gyorsan és hatékonyan ellazítja a feszült, görcsös izmokat. oldja az izmok merevségét. hatékonyan massz Ft 5 999 + 1280, - szállítási díj* Car and Home Shiatsu nyak- és hátmasszírozó párna Ft 6 990 + 1490, - szállítási díj* Fáj a nyaka, válla, háta, dereka? Életmódunkból adódóan sokat ülünk, keveset mozgunk és ehhez még hozzáadódik a sok stressz. Kevés olyan ember van, akinek ne lenne valamilyen gerincproblémája! Engedje el a stressz Ft 8 990 + 1 290 szállítási díj* Shiatsu masszírozó párna Exkluzív shiatsu masszázsélmény intenzív hőterápiával 1 év garanciával! A Vivamax derékmasszírozó készülék shiatsu masszázst hőterápiával ötvözve szolgálja az Ön kényelmét, testi-lelki felfrissülését és ellazulását!

Shiatsu nyak és hátmasszírozó perna e

A shiatsu japán eredetű terápiás masszázs, a test bizonyo Ft 14 390 + 1 490 szállítási díj* Exkluzív shiatsu masszázsélmény intenzív hőterápiával A Vivamax derékmasszírozó készülék shiatsu masszázst hőterápiával ötvözve szolgálja az Ön kényelmét, testi-lelki felfrissülését és ellazulását! A shiatsu japán eredetű terápiás masszázs, a test bizonyo Ft 14 390 Szállítási díj 1490. -* Shiatsu masszírozó párna Exkluzív shiatsu masszázsélmény intenzív hőteráp... Ft 14 580 + 599 szállítási díj* - Sokoldalúan alkalmazható ellazító masszírozás a vállon, nyakon, háton és lábakon - Különösen puha felület - Világító és melegítő funkcióval - Bolyhos mikroszálakból készült levehető huzattal - 4, páronként forgó Shiatsu masszírozó fej - Felület bolyhos Szállítási idő: "5 munkanap" Ft 14 811 + 1500, - szállítási díj*

Shiatsu nyak és hátmasszírozó para ver

Keresés a leírásban is Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 3 2 9 1 4 5 12 6 11 Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet. Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka E-mail értesítőt is kérek: Újraindított aukciók is:

Shiatsu nyak és hátmasszírozó perna cu

shiatsu nyak és hátmasszírozó perna shiatsu nyak és hátmasszírozó para sitios web
  • Shiatsu nyak és hátmasszírozó perna plus
  • Shiatsu nyak és hátmasszírozó perna full
  • Shiatsu nyak és hátmasszírozó perna pro

Olcsó, jó minőségű. Fizikai munkát végzünk, derékfájós páromnak rendeltem karácsonyra. Szuperül kimasszírozza a derekát. Bevallom, néha én is használom.. Lazulok:) Kiváló Ár-érték arányban a célnak megfelelő termék. Legutóbb hozzáadva a kedvencekhez Ügyfelek kérdései és válaszai Van kérdésed? Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják. Navigációs előzményeim

Shiatsu nyak- és hátmasszírozó párna A 2 az 1-ben masszázspárna a tradicionális masszázs nyomástechnikáját és a hőterápia előnyeit ötvözi, ezáltal: gyorsan és hatékonyan ellazítja a feszült, görcsös izmokat. oldja az izmok merevségét. hatékonyan massz Ft 5 999 + 1280, - szállítási díj* Car and Home Shiatsu nyak- és hátmasszírozó párna Ft 6 990 + 1490, - szállítási díj* Shiatsu elektromos nyak-, váll- és testmasszírozó készülék / infravörös fűtés funkcióval Gyakran fáj a hátad és a nyakad? Örülnél, ha egy nehezebb munkanap után nem kellene a sokakat érintő, sajgó hátfájástól szenvedned? Felszabadulhatsz a nem kíván Szállítási idő: 2-3 nap Ft 9 599 + 1 090 szállítási díj* 3D Shiatsu Pro nyak és testmasszírozó készülék Az elektromos shiatsu masszázs segíti a feszült izmok ellazítását, kényelmet és kellemes relaxációt biztosít. Csökkenti a hát, a vállak és a gerinc fájdalmait. Felmelegíti az izmokat, javítja a vérkeringést, Ft 9 790 + 1 490 szállítási díj* Stressz? Fáradtság? Nyaki és hátfájdalom?

A szállítás is gyors volt, a feltüntetett 8 napnál jóval korábban megkaptam a terméket. Nagyon köszönöm, mindenkinek bátran ajánlom! A termék jó, erős motorja van, de teljes test súllyal nem lehet ráfeküdni, nem arra való, de egy kéttenyérnyi területet alaposan (izomlázig) megmasszíroz. Ajándéknak is tökéletes. Tipp: 2 díszpárna közé teszem, erre ráfekszem és így tv-t is lehet nézni, melegít is. Kiváló ár-érték arány A legjobb masszírozó párna, amit eddig használtam. Két db-ot rendeltem, a másikat ajándékba adtam és a megajándékozott is tökéletesen elégedett vele. Mindketten rendszeresen használjuk. Nyakra, hátra, derékra és combra, vádlira is. Nekem hátra és derékra ülő helyzetben alkalmazva hatásosabb. A melegítő funkció és a váltakozó forgás kifejezetten kellemes. A golyók mozgása pont olyan érzetet kelt, mintha masszőr masszírozna. Talán célszerű használatkor a felületre vékony ruhát teríteni, mert a borító anyag nem tűnik túl stabilnak, de összességében kiváló termék. Jó A termék kicsit gyenge de elfogadható.

  1. Www freemail hu szimpla bejelentkezés
  2. Huawei p9 lite mini kijelző üveg ár
  3. Már 2 hónapja nem jött meg se
  4. Digitális klr és ph mr max
  5. Kötelező biztosítás nélküli vezetés büntetése 2017