mercadoacuaristica.com

Esküvő Monszun Idején Teljes Film

Az Ember Aki Túl Keveset Tudott

  1. Videa
  2. Az ember, aki túl keveset tudott 1997 HUN
  3. Az ember, aki túl kevesett tudott (film, 1997) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  4. Az ember, aki túl keveset tudott - ISzDb

Az amerikai Wallace Ritchie (Bill Murray) - a saját születésnapja alkalmából - nemcsak saját magának, de öccsének is meglepetést akar szerezni, így fogja magát és minden előzetes bejelentés nélkül betoppan Angliában élő testvéréhez, James-hez (Peter Gallagher). A sikeres üzletember azonban épp nem ér rá csetlő-botló bátyjával foglalkozni, ezért csak hogy megszabaduljon tőle, befizeti egy színházi elődásra, amelyben az egyedüli néző - színészek segítségével - részt vehet egy teljesen valósághű krimiben. A feladat mindössze annyi, hogy egy utcai telefonfülkében válaszolni kell a játékvezető hívására, és elmenni a megadott címre. A telefon meg is szólal, de a hívás egy valódi… több»

Videa

az ember aki túl keveset tudott

Az ember, aki túl keveset tudott 1997 HUN

Az ember, aki túl keveset tudott /The Man Who Knew Too Little/ amerikai akció-vígjáték, 90 perc, 1997 Az amerikai Wallace Ritchie (Bill Murray) öccsének (is) meglepetést akar szerezni, így minden előzetes bejelentés nélkül betoppan Angliában élő testvéréhez, James-hez (Peter Gallagher). A fivér azonban épp nem ér rá csetlő-botló bátyjával foglalkozni, ezért befizeti Wallace-t egy színházi előadásra, amelyben a néző részt vehet egy teljesen valósághű krimiben. A feladat mindössze annyi, hogy egy utcai telefonfülkében válaszolni kell a játékvezető hívására, és elmenni a megadott címre. A telefon meg is szólal, de a hívás egy valódi bérgyilkos számára érkezik. Wallace mit sem sejtve elindul, hogy teljesítse a feladatot, és ezzel kezdetét veszi az őrület. Szereplők Wallace Ritchie Bill Murray James Ritchie Peter Gallagher Lori Joanne Whalley Boris Ivanovich Alfred Molina Sir Roger Daggenhurst Richard Wilson Dr. Ludmilla Kropotkin Geraldine James Gilbert Embleton John Standing Alkotók VÁGÓ: Pamela Power Paul Karasick OPERATŐR: Robert M. Stevens ZENESZERZŐ: Christopher Young FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Robert Farrar Howard Franklin ÍRÓ: Robert Farrar RENDEZŐ: Jon Amiel

Az ember, aki túl kevesett tudott (film, 1997) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu

  1. Az ember aki túl keveset tudott
  2. Az ember, aki túl kevesett tudott (film, 1997) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  3. A szabadság 50 árnyalata online filmek
  4. Női kézilabda Eb: még várniuk kell az új helyszínre a magyaroknak

Az ember, aki túl keveset tudott - ISzDb

Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak (The Man Who Knew Too Little, 1997) Wallace Iowából Londonba utazik öccséhez. A gondos és gazdag testvér különös ajándékokkal lepi meg a videorajongó Wallace-t: szerepet játszhat az életszín- ház egyik darabjában, amelyben, nomen est omen, a színészek valóságos figurá- kat alakítanak élethű, drámai helyzetekben. Nem is sejti, hogy ami ettől kezd- ve történik vele és körülötte, az a véres valóság, ugyanis alighogy elkezdődik a játék, összetévesztik egy bérgyilkossal. Nemzet: amerikai Stílus: vígjáték, kémtörténet Hossz: 90 perc Ez a film a 3326. helyen áll a filmek toplistáján! (A Filmkatalógus látogatóinak osztályzatai alapján. ) Mi a véleményed erről a filmről? nem láttam szörnyű gyenge átlagos jó szenzációs Az ember, aki túl keveset tudott figyelő Szeretnél e-mail értesítést kapni, ha Az ember, aki túl keveset tudott című filmet játssza valamelyik tévéadó, bemutatják a hazai mozik, vagy megjelenik DVD-n vagy Blu-ray lemezen?

Az amerikai Wallace Ritchie (Bill Murray) öccsének (is) meglepetést akar szerezni, így minden előzetes bejelentés nélkül betoppan Angliában élő testvéréhez, James-hez (Peter Gallagher). A fivér azonban épp nem ér rá csetlő-botló bátyjával foglalkozni, ezért befizeti Wallace-t egy színházi előadásra, amelyben a néző részt vehet egy teljesen valósághű krimiben. A feladat mindössze annyi, hogy egy utcai telefonfülkében válaszolni kell a játékvezető hívására, és elmenni a megadott címre. A telefon meg is szólal, de a hívás egy valódi bérgyilkos számára érkezik. Wallace mit sem sejtve elindul, hogy teljesítse a feladatot, és ezzel kezdetét veszi az őrület.